12 veckor - 7,8 kg

Positivt överraskad över att det gått lättare än förväntat.

Har bara positivt att säga om detta program och rekommenderar det till alla som vill göra en förändring. Detta ger dig rätt verktyg att kunna lyckas.

12 veckor - 7,1kg

Jag är förvånad över att det har gått så lätt, det är första gången som jag verkligen har försökt gå ner i vikt och det gick lätt

12 veckor - 5 kg

Upplägget med att inte förbjuda något känns helrätt, det skulle vara för tråkigt. Särskilt under semestern som detta program pågick. Eftertanke, aktiva val och kunna kompensera för överkonsumtion med bra och strikta dagar var nycklarna för mig.

12 veckor - 7,5 kg

Jag är otroligt nöjd. Jag tvekade innan jag gick med men det har varit värt det varenda sekund. Mitt mående är betydligt bättre idag än för 12v sen.

Jag skulle rekommendera alla denna tjänst. Anders är otroligt professionell och otroligt mån om dig som person. 

12 veckor - 7,8 kg

Den största skillnaden annars är att min rygg är bättre än den varit sen att jag fick diskbråck för 3 år sen.

Jag fick nya bättre vanor som jag kommer att hålla vid, resultaten kom av sig självt.

Tack!

12 veckor - 12kg

Jag kan varmt rekommendera Anders 12 veckors onlineprogram. Jag nådde nästan min målvikt, har förbättrat kondition och styrka. Men det viktigaste är att jag fått en sundare inställning till mat och träning genom Anders flexibla och tillåtande förhållningssätt där hela livet får plats.

12 veckor - 4,2 kg

Jag tycker att det har varit riktigt givande. Har senaste året legat på kring 76-78 kg trots mycket träning och det kändes verkligen som att det var en platå. Men innerst inne visste jag ju att jag åt för mycket.

Jag är väldigt nöjd! Känns kul att bygga vidare på detta.

 

Jag rekommenderar programmet till alla som vill tappa/byta ut fett till muskler.

12 veckor - 3,2 kg

Really good program. The format helps give you that extra push you need in the right direction. Definitely recommend the program to others.

12 veckor - 3,6 kg

KONTAKT

© 2020 by CoachCarbo. Proudly created with Wix.com   Privacy Policy   Terms & Conditions