Positivt överraskad över att det gått lättare än förväntat.

 

Framförallt kostbiten har vart nyttig för mig. Hade tappat sju kilo på att börja träna innan programmet började men sedan stannat upp och det hände inget mer. Sedan med hjälp detta program och omställning av kosten har jag tappat åtta kilo till och börjar känna mig väldigt nöjd med min fysiska status och hur kroppen börjar visa former med muskler istället för fett.

 

Har bara positivt att säga om detta program och rekommenderar det till alla som vill göra en förändring.

 

Detta ger dig rätt verktyg att kunna lyckas.

Resulta på 12 veckor: - 7,8 kg, -5 cm (7 mätpunkter), ökat omfång bröstkorg och överarmar, minskad midja med 12 cm. 

Gick under denna 12-veckors period ner ca 5kg. Nådde inte riktigt målet viktmässigt men fick ganska stor förändring i kroppen.

 

Upplägget med att inte förbjuda något känns helrätt, det skulle vara för tråkigt. Särskilt under semestern som detta program pågick. Eftertanke, aktiva val och kunna kompensera för överkonsumtion med bra och strikta dagar var nycklarna för mig. Jag tycker jag hade många riktiga ”unnardagar” men tyckte det var ganska lätt att ändå få resultat vilket gör det lätt att se en långsiktighet i upplägget.

 

Kosten är det avgörande och att äta mindre/lika mycket som man gör över med. Jag har inte tänkt på vad jag stoppat i mig utan hur mycket över tid!

 

Träningsupplägget var väldigt fritt med snabba korta pass, bra styrkepass särskilt när man inte har ambition att bygga alltför mkt muskler. Bara vetskapen om att nån kollar vad man gör kan nog vara till stor hjälp för många det är dock inget som har jättebetydelse för mig, jag gör det för min skull.

 

Däremot att ha ett upplägg att följa och bocka av är till hjälp särskilt i uppstartsfasen som detta har varit.

 

Avslutade tyvärr med flera sjukdagar 😔 annars hade jag nog nått målet.

 

Vill avsluta med att programmet har passat bra när man har tidsbrist det har aldrig varit betungande och stressande att behöva följa.

 

Kommer defintivt ta med mig styrkepassen och försöka köra två ggr i veckan som tillägg till jobbets cirkelpass.

Resultat på 12 veckor: -5 kg 

KONTAKT

© 2020 by CoachCarbo. Proudly created with Wix.com   Privacy Policy   Terms & Conditions