Viktminskning med CoachCarbo

Hur går Online Coaching till?

 

Det börjar med att du anmäler ditt intresse och väljer vilket paket du vill köra på. Du kan anmäla ditt intresse genom att klicka här, därefter kontaktar jag dig inom kort.

 

En fördel är att vi blir vänner på Facebook, du hittar mig här och går med min community här. Där kan man träffa personer mer liknande målsättning och ambition som du själv. 

I din privata app har du och jag kontakt, du rapporterar och jag håller koll på dig, varje dag. I appen får du också allt du behöver dom rör din coaching och detta anpassas utifrån vad som händer, vad du vill och din målsättning. I mina kostplaner finns det inga förbud, jag tror inte på förbud. För om jag förbjuder dig från att äta vissa saker kommer dessa saker vara det du absolut helst vill vräka i dig. Vi jobbar med medvetenhet och med egna medvetna val som du har kontroll över. I coachingen ingår det att ditt liv, din livssituation och ditt livspussel är en stor del av pusslet vi lägger för att nå en långsiktig förändring. 

 

På resan kommer du dela med dig av tacksamhet, tips och erfarenheter till andra deltagare och du får ta del av deras tacksamhet, tips och erfarenheter. Tillsammans hjälps vi alla åt att ta oss närmare våra mål, ett steg i taget. Genom supportgruppen får du stöd, motivation och en knuff i ryggen när det känns motigt. Tillsammans utgör vi CoachCarbo Online Coaching. 

 

Att anlita CoachCarbo Online Coaching är att göra en långsiktig förändring, det du lär dig kommer du ha med dig resten av livet och de verktyg du får kommer du kunna använda för att kontrollera din vikt som du vill. 

Anlita CoachCarbo Online Coaching om du har testat olika dieter utan att nå långsiktiga resultat. Om du har testat dieter som funkat att gå ner i vikt men när dieten slutar går du upp igen. 
Att anlita CoachCarbo Online Coaching innebär en vilja att förändra och vara kvar där du hamnar lång tid framöver. 

 

Anlita inte CoachCarbo Online Coaching om du vill ha en quickfix på 4 veckor för att gå ner så mycket som möjligt i vikt. 

 

Vad kostar det?

Vad det kostar att anlita mig som din coach för att verkligen nå dina specifika mål beror helt och hållet på avståndet mellan din nuvarande situation och ditt önskade läge. Om du kvalificerar dig som klient kommer jag ge dig en rekommendation utifrån min erfarenhet, min kunskap och dina önskemål. 

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig, alla frågor är bra frågor. 

accomplish-1136863_1280.jpg
Namnlös_design-14.png