Viktminskning med CoachCarbo

Hur går Online Coaching till?

 

Det börjar med att du och jag blir vänner på Facebook, [länk]. När du valt bindningstid får du din första faktura, enligt överenskommelse och din resa påbörjas. Du kommer svara på ett frågeformulär om dina mål, dina förutsättningar och var vi börjar.

 

Du kommer ingå i två grupper under din tid som aktiv klient i CoachCarbo Online Coaching, en supportgrupp och en privat grupp. Dessa grupper är hemliga och kan bara ses av medlemmarna, allt för din integritet och du väljer själv vad din omgivning vet om ditt beslut att ta hjälp av mig och CoachCarbo Online Coaching.

I supportgruppen får du ta del av receptboken, andras erfarenheter, tacksamhet och frågor. I supportgruppen publiceras en informativ och utbildande film varje vardag för dig att ta del av och få fler verktyg i din verktygslåda för att lyckas med din resa. 

I din privata grupp har du och jag kontakt, du rapporterar och jag håller koll på dig, varje dag. I din privata grupp får du också en kostplan och en träningsplan, dessa planer är levande dokument och anpassas utifrån vad som händer, vad du vill och din målsättning. I kostplanen finns det inga förbud, jag tror inte på förbud. För om jag förbjuder dig från att äta vissa saker kommer dessa saker vara det du absolut helst vill vräka i dig. Vi jobbar med medvetenhet och att med egna medvetna val som du har kontroll över. I coachingen ingår det att ditt liv, din livssituation och ditt livspussel är en stor del av pusslet vi lägger för att nå en långsiktig förändring. 

 

På resan kommer du dela med dig av tacksamhet, tips och erfarenheter till andra deltagare och du får ta del av deras tacksamhet, tips och erfarenheter. Tillsammans hjälps vi alla åt att ta oss närmare våra mål, ett steg i taget. Genom supportgruppen får du stöd, motivation och en knuff i ryggen när det känns motigt. Tillsammans utgör vi CoachCarbo Online Coaching. 

 

Att anlita CoachCarbo Online Coaching är att göra en långsiktig förändring, det du lär dig kommer du ha med dig resten av livet och de verktyg du får kommer du kunna använda för att kontrollera din vikt som du vill. 

Anlita CoachCarbo Online Coaching om du har testat olika dieter utan att nå långsiktiga resultat. Om du har testat dieter som funkat att gå ner i vikt men när dieten slutar går du upp igen. 
Att anlita CoachCarbo Online Coaching innebär en vilja att gå ner i vikt och kunna stanna kvar där. 

 

Anlita inte CoachCarbo Online Coaching om du vill ha en quickfix på 4 veckor för att gå ner så mycket som möjligt i vikt. 

 

Vad kostar det? 

All coaching sker i block om 4 veckor (1 omgång) med 2 veckors uppsägningstid. Har man inte sagt upp sin coaching den andra söndagen i respektive omgång är man bunden att vara med en omgång till. För att säga upp sin coaching är det bara att säga till, senast söndagen den andra veckan. 

 

Prislista:

Ingen bindningstid (två veckors uppsägningstid)                1295:- / omgång

12 veckors bindningstid (två veckors uppsägningstid)         895:- / omgång

24 veckors bindningstid (två veckors uppsägningstid)        795:- / omgång

48 veckors bindningstid (två veckors uppsägningstid)        695:- / omgång

 

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig, alla frågor är bra frågor. 

© 2017 by CoachCarbo. Proudly created with Wix.com   Privacy Policy   Terms & Conditions

KONTAKT
ADRESS

Anders Carbonnier

CoachCarbo

@ ACID Training

Tegnérgatan 18

113 58 Stockholm

HITTA HIT
Anders Carbonnier, personlig tränare, Östemalm, 3d tränare, Coach Carbo, kost, diet, wellness, procoach, precision nutriton