Viktminskning med CoachCarbo

Hur går Online Coaching till?

 

Det börjar med att du anmäler ditt intresse och väljer vilket paket du vill köra på. Du kan anmäla ditt intresse genom att klicka här, därefter kontaktar jag dig inom kort.

 

En fördel är att vi blir vänner på Facebook, du hittar mig här och går med i supportgruppen. Denna grupper är privat och inlägg kan bara ses av medlemmarna, allt för din integritet och du väljer själv vad din omgivning vet om ditt beslut att ta hjälp av mig och CoachCarbo Online Coaching.

I supportgruppen får du ta del av en receptbok, andras erfarenheter, tacksamhet och frågor. I supportgruppen diskuteras allt som har med kost, träning, hälsa och beteende förändring att göra. 

I din privata app har du och jag kontakt, du rapporterar och jag håller koll på dig, varje dag. I appen får du också allt du behöver dom rör din coaching och detta anpassas utifrån vad som händer, vad du vill och din målsättning. I mina kostplaner finns det inga förbud, jag tror inte på förbud. För om jag förbjuder dig från att äta vissa saker kommer dessa saker vara det du absolut helst vill vräka i dig. Vi jobbar med medvetenhet och med egna medvetna val som du har kontroll över. I coachingen ingår det att ditt liv, din livssituation och ditt livspussel är en stor del av pusslet vi lägger för att nå en långsiktig förändring. 

 

På resan kommer du dela med dig av tacksamhet, tips och erfarenheter till andra deltagare och du får ta del av deras tacksamhet, tips och erfarenheter. Tillsammans hjälps vi alla åt att ta oss närmare våra mål, ett steg i taget. Genom supportgruppen får du stöd, motivation och en knuff i ryggen när det känns motigt. Tillsammans utgör vi CoachCarbo Online Coaching. 

 

Att anlita CoachCarbo Online Coaching är att göra en långsiktig förändring, det du lär dig kommer du ha med dig resten av livet och de verktyg du får kommer du kunna använda för att kontrollera din vikt som du vill. 

Anlita CoachCarbo Online Coaching om du har testat olika dieter utan att nå långsiktiga resultat. Om du har testat dieter som funkat att gå ner i vikt men när dieten slutar går du upp igen. 
Att anlita CoachCarbo Online Coaching innebär en vilja att gå ner i vikt och kunna stanna kvar där. 

 

Anlita inte CoachCarbo Online Coaching om du vill ha en quickfix på 4 veckor för att gå ner så mycket som möjligt i vikt. 

 

Vad kostar det?

CoachCarbo Online Coaching tillhandahåller 3 olika upplägg, från 4 veckor till 1 år. 

Prislista:

12 månaders komplett förvandlings- och beteendecoaching      24875:-

Omvandla 5 kg fett till muskler på 12 veckor        4875:-

4 veckors vanor, kost och träningsutbildning        1295:-

 

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig, alla frågor är bra frågor. 

KONTAKT

© 2020 by CoachCarbo. Proudly created with Wix.com   Privacy Policy   Terms & Conditions